Zoek je een knappe blondine? Dat ben ik niet .....  • Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man
  • Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man
  • Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man
Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto zoek je een knappe blondine dat ben ik niet ..... contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie Assen  (Drenthe)

Kenmerken

Op zoek naar Relatie
Leeftijdscategorie 41-45 Jaar

Beschrijving

Zo ik heb een een kijkje genomen in deze rubriek en het viel me op dat er zoveel prachtige beeldschone vrouwen een contactadvertentie plaatsen, dit vernietigd mijn beeld van contacten zoeken langs deze weg. Ik voelde me best een beetje hopeloos dat dit idee zo in mij opkwam maar mijn vriendin haalde me over de streep.

Ik ben op zoek naar een lieve man die mij wat warmte in mijn leven kan brengen en ik heb in de tijd dat ik alleen ben al mijn liefde opgespaart voor een bijzonder persoon.

Maar die komt niet vanzelf dus hier ben ik dan om het lot een handje te helpen. Ik ben 39 jaar en ik woon in Assen. Ik voeg maar even een foto bij. Als je meer wilt weten moet je maar even van je laten horen!
Kenmerken: Op zoek naar: Relatie, Leeftijdscategorie: 41-45 Jaar, Aangeboden in Assen


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23667760

Meer Vrouw zoekt Man

Meer Vrouw zoekt Man aangeboden in deze subrubriek.