Tijd voor aandacht, warmte, knuffelen en LIEFDE

sinds 14-2-2023 08:34:22

Grote foto tijd voor aandacht warmte knuffelen en liefde contacten en berichten man zoekt vrouw Grote foto tijd voor aandacht warmte knuffelen en liefde contacten en berichten man zoekt vrouw Grote foto tijd voor aandacht warmte knuffelen en liefde contacten en berichten man zoekt vrouw
Locatie : 's-hertogenbosch  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Leeftijd : 55 jaar
Leeftijdscategorie : 51-55 Jaar
Omgeving : 's-Hertogenbosch
Op zoek naar : Date

Beschrijving

Hallo lieve dame,
Ik ben op zoek naar een warme vrouw, die het ziet zitten om met mij in contact te komen voor een lekkere, sensuele en geile tijd samen.
Ik ben getrouwd maar mis al enige tijd intimiteit. Als jij ook getrouwd bent en je hierin herkent, dan maakt dat het voor ons wellicht makkelijker maar dat is geen must.
Mijn huwelijk is goed maar door ziekte van mijn vrouw kunnen wij geen intimiteit meer hebben. Dat is bijzonder vervelend en frustrerend voor ons beiden. Zij wil mij begrijpen, gunt me mijn plezier en staat een vriendinnetje/maîtresse toe, alleen wil ze er liever niets van weten.
Ben een zorgzame, verzorgde en sensitieve, moderne man met doorzettingsvermogen. Jong van geest maar met ruime ervaring, sportief, levenslustig, charmant, passie, een gezond libido... en met "dedication".
1.71 m, 73 kg glad geschoren en extra hygiënisch besneden.
Ik ben een gever, vind het mooi als je intens geniet en neem daarom alle tijd voor je. Graag geef ik je een bijzonder sensuele Tantra-, Yoni- en Body-to-Body massage, waarbij ik je van top tot teen verwen en je laat squirten. Ook ben ik dol op beffen.
Graag hoor ik van je en maak nader kennis met je en jouw wensen.
Omgeving 's-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Geldermalsen, Eindhoven

Kenmerken: Leeftijd: 55 jaar, Leeftijdscategorie: 51-55 Jaar, Omgeving: 's-Hertogenbosch, Op zoek naar: Date, Aangeboden in 's-Hertogenbosch

Stuur bericht
Advertentienummer: 30236442 Meld aan Aanbodpagina