hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp

sinds 10-6-2023 12:31:02

Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten Grote foto hulp maatje gezeldschap gezocht in bergdorp contacten en berichten huisgenoten
Locatie : Haute vienne  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Hoi, ik ben een man begin 50 jaar, niet rokend en drinkend met gezondheidsproblemen woonachtig in een kleine nederzetting (aan een bosrand) in het laag gebergte 500 km onder Parijs. Precies in het Hart van Frankrijk
het gebied betreft een uitgestrekt berglandschap met enkele grote natuurparken in de buurt, veel rivieren en meren , ver van de beschaving.. 6 uren rijden van Barcelona. 3 uren rijden van bordeaux. 4 uur rijden van Parijs.
Ik ben hier ooit hier terecht gekomen om een zelfvoorzienend leven te beginnen met een partner ...
zelf energie opwekken met Zonnepanelen , moestuin , waterbron , houthakken voor eigen gebruik, de locatie heeft de mogelijkheid .
zelf word me het allemaal wat te zwaar, hoewel het renoveren klaar af is kan ik wel gezelschap en ondersteuning gebruiken.. Man / vrouw.
..
Wifi aanwezigheid. op een naast gelegen perceel (bereikbaar met auto) staat een caravan met vast bed, tv en satelliet , water en stroom aanwezig op het perceel
In de woonkeuken van het huis is een slaapbank , op de zolder is met de aanwezige bouwmaterialen en een kleine investering een mini woonruimte te maken. Met eigen trap ingang.. bouwtekening en aanvraag voor dakkapellen gereed.

Verder geen concrete plannen, uw input en voorstellen zijn welkom.
Mogelijk wilt u het roer omgooien , zoekt u woonruimte , of rust of is u droom ook zelfvoorzienend te leven.alles is bespreekbaar eventueel ook tot huren van de caravan of het huisje of verkoop.
voor paarden liefhebber er zijn een paar maneges aanwezig , een kleine have voor vis boten en camping zijn op 5 km afstand. De route van santiago de compostela komt door het dorp heen.

Mailen mag op
hommejeune1975@gmail.com

..
Kenmerken: Gevraagd in Haute vienne

Stuur bericht
Advertentienummer: 36993015 Meld aan Aanbodpagina