Maakt de drukke maatschappij je eenzaam?

sinds 28-1-2022 13:47:21


Locatie : Ulvenhout  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Taboe eenzaamheid doorbreken op persoonlijk niveau ongeacht uw leeftijd.
Dames heeft u een druk leven, carrière gemaakt, zakelijke verplichtingen en toch een eenzaam gevoel? Dan bied ik u die persoonlijke aandacht waar u nood aan heeft, een echt luisterend oor met eventuele coaching als u dat wenst.
Mannen missen jullie een gesprekspartner om te praten over het leven, of vertellen over vroeger, weet je je oude dag wat moeilijker in te vullen. Ik bied ook jullie die persoonlijke aandacht, en eventueel ideeën om toch wat meer onder leeftijdsgenoten te komen.
Familieleden zien jullie een alleenstaande vader, moeder, oom, tante, neefje, nichtje weg zakken in deze maatschappij en hebben jullie niet de tijd of mogelijkheid om ze te ondersteunen. Ook jullie kunnen deze cyclus doorbreken, door mij te contacteren.
Denk aan elkaar!!!
Wie ben ik :
Ik ben een jonge man van onder de 40 met een gezellige babbel, getrouwd met een lieve vrouw en heb een leuk gezin. Zelf heb ik met regelmaat wat tijd beschikbaar, en heb een warme persoonlijkheid met een behulpzaam karakter. Sta positief in het leven en probeer dat ook uit te dragen naar anderen.
Wat bied ik u :
• Persoonlijk contact aan huis
• Gezelschap met gevoel
• Een serieus luisterend oor
• Blijdschap en een glimlach
• Eventueel hulp bij kleine klusjes, denk daarbij aan kleine klusjes in de woning en tuin, meubels verplaatsen, spullen van zolder halen, administratieve taken.
• Ondersteuning vervoer en hulp naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of andere gelegenheden.
• Sociale ondersteuning, denk daarbij aan een boodschapje.
• Sociale activiteiten, bezoekje bioscoop, bezoekje restaurant, bezoekje musea.
• Discretie indien gewenst.
Hoe kan ik u dit bieden en hoe gaan we van start :
Wat vooral belangrijk is, is dat we beide er een fijn gevoel bij ervaren. Dat is win win en geeft een positieve boost aan je dag, en daar doen we het voor!
We gaan van start met een kennismaking bij u op locatie of op neutraal terrein, onder het genot van een bakje koffie of kommetje thee. Kunnen samen bekijken wat voor u fijn is, een regelmatig contact opbouwen gaat mijn voorkeur aan uit, omdat je elkaar dan wat beter leert kennen en ik beter kan inspelen op de behoeftes van de client. Tevens kunnen we dan samen de gepersonaliseerde tarieven doornemen.
Voor mezelf is dit een nieuwe stap in ons leven om bij te dragen aan een positiever en leukere samenleving.
Hoop van u te horen en de hartelijke groeten gewenst Cornelis.

Kenmerken: Aangeboden in Ulvenhout

Stuur bericht
Advertentienummer: 27933229 Meld aan Aanbodpagina