Is het nog mogelijk. . .

sinds 15-9-2022 05:18:47


Locatie : Netherland  (Drenthe)

Kenmerken

Leeftijd : 39 jaar
Leeftijdscategorie : 51-55 Jaar
Op zoek naar : Relatie

Beschrijving

ontmoet je graag een aardige man in de hoofdstad van singles zonder valse brieven, dic-foto's of aanbiedingen zoals geld voor liefde? We zijn allemaal volwassenen en weten wat we willen, maar zoiets wil ik niet tegen een man die jong van hart is, met pluisjes en ideeën in zijn hoofd, humoristisch en empathisch, ontspannen, met een voorliefde voor knuffelen en zoenen, wat een beginnen met wederzijdse sympathie. Als je op zoek bent naar een kook- en bakmuis voor in je eigen huis, dan ben ik de verkeerde persoon. Ik hou veel van en geniet zoveel mogelijk van het leven. Ik bied wat ik wil en ben voor mijn 39 jaar heel jong van hart. Met serieuze brieven zou ik blij zijn, misschien kunnen we nog genieten van de nazomer!!
Geluk zit vaak in de kleine dingen. Het is de enige die verdubbelt als deze wordt gedeeld. Maar veel mensen missen het kleine geluk omdat ze tevergeefs wachten op het ‘grote’.
Een sympathieke, niet onaantrekkelijke jij, midden 38/167 cm - spontaan, romantisch, avontuurlijk, in veel dingen geïnteresseerd, nuchter, werkend en plezier makend met iedereen, ... is hier op het spoor van geluk. Als jij de geweldige, verfijnde partner bent met hart, humor en geest, voor wie liefde, vertrouwen, loyaliteit, respect en wederzijds respect geen vreemde woorden in het leven zijn en je geluk wilt uitdagen, schrijf me dan een paar regels. Durf, want slechts één antwoord kan geluk betekenen. Ik wacht met spanning op een bericht van jou. Hartelijke groeten en misschien tot snel! Ik ben 39 jaar oud, 167 cm en slank. Ik ben niet op zoek naar avontuur en ons. Apart leven, samen iets doen. Ik zwem graag in het meer, ik sport, ik hou van wellnessvakanties in het zuiden en ik sta voor veel open. Je moet van mijn leeftijd zijn of niet jonger, maar je kunt ook ouder zijn dan ik. Al het andere met wederzijdse sympathie, en neem contact op met uw e-mailadres en uw nummer voor gemakkelijke communicatie.
Kenmerken: Leeftijd: 39 jaar, Leeftijdscategorie: 51-55 Jaar, Op zoek naar: Relatie, Aangeboden in Netherland

Stuur bericht
Advertentienummer: 29555991 Meld aan Aanbodpagina