Ik hoop hier mijn winnende lot te vinden

sinds 27-12-2022 10:14:02

Grote foto ik hoop hier mijn winnende lot te vinden contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto ik hoop hier mijn winnende lot te vinden contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto ik hoop hier mijn winnende lot te vinden contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie : Peer  (Buitenland)

Kenmerken

Leeftijdscategorie : Andere Leeftijdscategorie
Op zoek naar : Relatie

Beschrijving

Voor het eerst durf ik de stap te wagen om me online te plaatsen voor het vinden van een lieve man met een gouden hart.
Ik ben Evaluna een zorgzame rustige dame van 39 jaar. Woon in een mooi kotje in een bosrijke omgeving, dat heb ik dus wel goed voor elkaar.
Maar ik heb vaak last van dat eenzame gevoel, als ik thuis kom van mijn werk, of een vriendinnenavondje heb gehad, mis ik die leuke lieverd waar ik mijn verhaal aan kwijt kan en die een arm om me heen slaat. Die er voor me is, mij beschermd en waar ik fijne leuke dingen mee mag ondernemen zoals lekker uit eten gaan, wandelen, reizen, spontaan een tripje maken enz. Kinderen geen bezwaar, ik heb ze zelf (nog) niet maar vind ze geweldig! Ik heb wel mijn hond Boris, dus als je van dieren houd is dat zeker een tien plus haha.
Ik hoop ik via deze weg mijn lot uit de loterij te vinden, met de hoofdprijs een geweldige man die er ook 100 procent voor gaat.
Kenmerken: Leeftijdscategorie: Andere Leeftijdscategorie, Op zoek naar: Relatie, Gevraagd in Peer

Stuur bericht
Advertentienummer: 30079485 Meld aan Aanbodpagina