Geef jij mij weer die warmte?

sinds 3-1-2023 12:55:12

Grote foto geef jij mij weer die warmte contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto geef jij mij weer die warmte contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto geef jij mij weer die warmte contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie : Lier  (Buitenland)

Kenmerken

Leeftijdscategorie : Andere Leeftijdscategorie
Op zoek naar : Relatie

Beschrijving

Eindelijk durf ik de stap te nemen en mijn leven te verrijken met een lieve man. Ik ben een gezelligheidsdier dat ook onderneemt met vriendinnen.
Heel leuk allemaal, maar een arm om mijn schouders en een maatje die er voor me is als ik thuis kom dat is zeker geen overbodige luxe.
Goede gesprekken, samen lachen en huilen, open en eerlijkheid en veel respect voor elkaar staan bij mij hoog in het vaandel.
Ik heb een vrolijk karakter, verzorgd en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is het het motto dat zeker bij mij past.
Ik hou wel van wat vrijheid, de dagjes die ik plan met de meiden wil ik er zeker wel inhouden, en het zal heel fijn zijn als jij dat kan accepteren.
Het is namelijk belangrijk dat ieder wel zijn ding kan blijven doen. Ik hou niet van jaloezie of bezitterigheid, maar elkaar in de waarde laten en blij zijn voor de ander als iemand een leuke dag heeft gehad waar je dan weer samen over comminiceert.
Ik hou verder van lekker eten, een wijntje een heerlijke wandeling door de bossen of langs het strand en vooral veel genieten van de kleine dingen in het leven.
Kenmerken: Leeftijdscategorie: Andere Leeftijdscategorie, Op zoek naar: Relatie, Gevraagd in Lier

Stuur bericht
Advertentienummer: 30095983 Meld aan Aanbodpagina