GEDIPL. ERV. SPORTMASSEUR GEEFT DIV. MASSAGES.

sinds 3-3-2023 12:49:16

Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man Grote foto gedipl. erv. sportmasseur geeft div. massages. contacten en berichten man zoekt man
Locatie : Bakel  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Leeftijd : 61 jaar
Leeftijdscategorie : Andere Leeftijdscategorie
Omgeving : Nederland-Belgie
Op zoek naar : Date

Beschrijving


ENORME HAAST??...Dan kunt bij mij op afspraak.... bijna ALTIJD terecht....
Elke dag ben ik er voor u van 10.00-21.00 uur.

Hallo allemaal,
Ik stel me even aan u voor: Mijn naam is Antoine. ik ben 61 jaar,
Sinds 1989 ben ik een gediplomeerde Sportmasseur in verschillende disciplines.....
Dat kunnen er hier niet veel beamen, vraag gewoon naar erkende! diploma's als je zeker wil zijn van een fantastisch goede massage.

Dus, geen allerlei verzonnen massage benamingen zonder ook maar enige uitwerking, van zogenaamde masseurs die er een naam of draai aan geven. Meestal onzin, zonder ook maar enig goed effect! Zeker bij klachten.....

Zelf ben ik een masseur met goed voorkomen, top-fit, slank en goed verzorgd. Mijn thuis-werkterrein is in de omgeving van Helmond (Omgeving Eindhoven), of wellicht ook bij u aan huis tot 50-60 km daarbuiten.

ELKE dag snel bereikbaar vanaf 9.00 uur in de ochtend.
Na e.v.t eerste email contact: Info/afspraak uitsluitend per telefoon!
06-82498251. Mailen is leuk....BELLEN gaat SNELLER!

Een TIP voor FAKERS: Het heeft bij mij geen zin!

Ik verzorg naar aanleiding van klachten of voor pure ontspanning heerlijke weldadige ontspannings-massages op verzoek, waaronder de klassieke (sport)massage. Uw keuze kan zijn, een deelmassage of het totale lichaam, wellicht uitgebreid. Indien u dat wenst kom ik ook bij u aan huis. Iedereen...van welke afkomst, postuur of geaardheid is bij mij van harte welkom.

De olie die ik daarbij gebruik is op biologische en soms etherische basis. Niet vet en vooral reukloos.....Hygiëne van uw en mijn kant is een pré.
Een ontspanningsmassage is eigenlijk altijd een cadeau voor jezelf in een tijd van werkdruk, jagen en veel stress. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren. Het vermindert de spanning in je lichaam. Tijdens de massage masseer ik het gehele lichaam door middel van strijkingen (effleurages) die zorgen voor een totale ontspanning die je nog lang daarna ervaart.

Vaak vergeten mensen dat ze óók goed voor zichzelf moeten zijn. Velen gaan gebukt door het leven met veel spanningen. Door het lichaam in ontspanning te brengen kunnen de gevolgen van b.v. stress en (geestelijke) spanningen drastisch verminderd worden. Lichamelijke klachten kunnen door een goede ontspanningsmassage aanmerkelijk teruggebracht worden, echter een massage moet vooral fijn en intens zijn.

Wat dat betreft komt u bij mij in mijn zeer lange ervaring hierin ruim aan uw trekken. De massages worden gegeven op een professionele massagetafel en is voor iedereen....Betaalbaar. Op verzoek kom ik ook bij u aan huis, graag zelfs!

Onkostenvergoeding sportmassage:
25-30 minuten: 30 euro
50 tot 60 minuten: 45 euro.Bij (t)huisbezoek meerprijs.
Meer uitgebreide massages zijn altijd mogelijk.........

De tijden zijn:
ELKE dag vanaf 10.00 uur (ochtend) tot 21.00 uur.
Mail me, nog beter....BELLEN gaat SNELLER:
06-82498251 voor uw afspraak.
Na een e.v.t eerste email contact: Info/afspraak uitsluitend per telefoon! Geen SMS en....óók geen Whatsapp.....
De tijden zijn:
ELKE dag vanaf 10.00 uur (ochtend) tot 21.00 uur.
Mail me, nog beter....BELLEN gaat SNELLER:
06-82498251 voor uw afspraak.
Kenmerken: Leeftijd: 61 jaar, Leeftijdscategorie: Andere Leeftijdscategorie, Omgeving: Nederland-Belgie, Op zoek naar: Date, Aangeboden in Bakel

Stuur bericht
Advertentienummer: 30306844 Meld aan Aanbodpagina