Adrenaline-pompende rit achterop

sinds 23-5-2023 10:19:30

Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten Grote foto adrenaline pompende rit achterop contacten en berichten reisgenoten
Locatie : Den haag  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Bestemming : Eigen land
Leeftijdscategorie : 31-35 Jaar

Beschrijving

Hallo avontuurlijke motorliefhebbers!
Ik ben op zoek naar een enthousiaste persoon (m/v) met een snelle supersportmotor die mij, een ervaren passagier, een onvergetelijk ritje wil geven achterop zijn of haar beest van een machine! Ik ben een liefhebber van snelheid, harde acceleratie en platte bochten, en ik wil graag de sensatie ervaren die alleen een supersportmotor kan bieden.
Wat ik zoek:
- Een supersportmotor: Denk aan merken zoals Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki of Ducati. Een krachtige machine die gebouwd is voor snelheid en prestaties.
- Een ervaren rijder: Ik zoek iemand met voldoende ervaring en vertrouwen in het besturen van een supersportmotor. Veiligheid staat voorop!
- Snelheid en acceleratie: Ik wil de adrenaline door mijn aderen voelen stromen terwijl we op hoge snelheid over de wegen scheuren. Harde acceleratie is een must!
- Platte bochten: Ik houd van het gevoel van een motor die soepel door bochten glijdt. Als jij de vaardigheid hebt om strakke bochten te nemen, dan ben ik jouw passagier!
Over mij:
Ik ben een avontuurlijk persoon die altijd op zoek is naar nieuwe opwindende ervaringen. Als ervaren passagier heb ik al eerder achterop motoren gezeten en genoten van de sensatie van snelheid en acceleratie. Motorrijden is een passie van me en ik kan niet wachten om de sensatie van een supersportmotor opnieuw te ervaren. Ik ben bereid een gepaste vergoeding te bieden voor de tijd en moeite die je investeert.
Als je denkt dat je aan mijn zoekcriteria voldoet en me een rit kunt geven die mijn adrenaline laat stijgen, stuur me dan een berichtje. Vertel me iets over jezelf, jouw motor en jouw ervaring met supersportmotoren. Laten we samen een rit maken die we nooit zullen vergeten!

Kenmerken: Bestemming: Eigen land, Leeftijdscategorie: 31-35 Jaar, Gevraagd in Den Haag

Stuur bericht
Advertentienummer: 33808187 Meld aan Aanbodpagina