reisgenoten (gezin) voor naturistische vakantieGrote foto reisgenoten gezin voor naturistische vakantie contacten en berichten reisgenoten
Locatie Limburg  (Limburg)

Kenmerken

Bestemming Europa
Leeftijdscategorie 36-40 Jaar

Beschrijving

Beste medenaturisten,

We zijn een gezin met twee kinderen. Voor onze vakantie naar Griekenland (Corfu) willen we graag het gehuurde hotelletje/huis delen met een ander gezin, koppel of alleenstaanden. We gebruiken zelf twee kamers en we voorzien de twee aparte kamers voor reisgenoten (elk met sleutel)
Een verblijf is mogelijk in de periode dat wij er zelf zijn (drie laatste weken van augustus 2013).
Het huis ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur, kort bij de zee (naturistenstrand) en op wandelafstand van restaurants en winkel.
In en rond het huis het huis (groot terras met zicht op zee) is naaktzonnen/naaktverblijf mogelijk (geen must = clothing optional).
De reden waarom we medereizigers zoeken is vooral om een gezellige babbel te hebben en zo mogelijk Nederlandstalige speelkameraadjes voor de kinderen.
belangrijk: We zijn niet op zoek naar swingers of mensen die een seksavontuur willen (we schrijven het maar om misverstanden te vermijden)!
Indien dit jou mogelijker wijze interesseert laat wat van je horen: we sturen dan per mail graag vrijblijvend meer info en foto’s.

Vriendelijke groeten
NatuurvakantieKenmerken: Bestemming: Europa, Leeftijdscategorie: 36-40 Jaar, Gevraagd in Limburg


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 3776540

Meer Reisgenoten

Meer Reisgenoten aangeboden in deze subrubriek.