Mijn liefde wil ik delen..  • Grote foto mijn liefde wil ik delen.. contacten en berichten vrouw zoekt man
  • Grote foto mijn liefde wil ik delen.. contacten en berichten vrouw zoekt man
Grote foto mijn liefde wil ik delen.. contacten en berichten vrouw zoekt man Grote foto mijn liefde wil ik delen.. contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie Kerkrade  (Utrecht)

Kenmerken

Op zoek naar Date
Leeftijdscategorie 22-25 Jaar

Beschrijving

Hoi, mijn naam is Masja. Hoe gaat het ermee?

Tja ik weet ik krijg geen antwoord meteen, maar goed hoe begin je anders een oproep? Ik ben 22 jaar en woon in Kerkrade. Ik woon op mijzelf samen met mijn hondje tijger.

In het dagelijks leven ben ik kledingverkoopster. Soms doe ik wat "modellenwerk". Ja niet echt modellenwerk, ik mag soms model staan voor de winkel waar ik voor werk, voor de reclame borden zeg maar.
Ja is gek hoor als je naar je werk gaat en groot in de etalage je eigen kop ziet hihihi, maar goed ik ben er een beetje aan gewend al is het soms nog steeds best raar.

Ik ben al eventjes vrijgezel, niet gewild hoor, maar meer omdat ik gewoon niet een leuke, lieve man tegen kom. Het lijkt wel alsof in mijn omgeving alleen maar van die macho's wonen en daar hou ik echt helemaal niet van.

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! Kan jij gewoon jezelf zijn en zoek je ook gewoon liefde die je met iemand kan en wilt delen reageer dan op mij!

Liefs Masja

Kenmerken: Op zoek naar: Date, Leeftijdscategorie: 22-25 Jaar, Aangeboden in kerkrade


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21807112

Meer Vrouw zoekt Man

Meer Vrouw zoekt Man aangeboden in deze subrubriek.