liefde en warmte in Spanje ?

sinds 21-6-2022 01:13:07

Grote foto liefde en warmte in spanje contacten en berichten man zoekt vrouw
Locatie : Los alcazares murcia  (Noord-Holland)

Kenmerken

Leeftijd : N.V.T. jaar
Leeftijdscategorie : Andere Leeftijdscategorie
Omgeving : Los Alcázares
Op zoek naar : Vriendschap

Beschrijving

Lieve dames ,, wat zal het toch fijn zijn als wij (( nu nog onbekende van elkaar )) samen hand in hand konden lopen langs of over de mooie stranden van Spanje waar ik zelf al vijfentwintig jaar woon.
En om af en toe even te stoppen om een drankje te kunnen nuttigen op een van de vele gezellige terrasjes.
Mocht jij ook alleen zijn ! ! en hoop jij dat daar ook ooit een einden aan zal komen ,, dan nodig ik jou met heel veel plezier uit hier bij mij in Spanje om elkaar iets beter te mogen leren kennen ,, zonder dat er voor jou kosten aan verbonden zijn voor het verblijf of voor het misschien wel hier willen blijven wonen waar dan ook geen kosten aan verbonden zullen zijn.
Denk alstublieft niet dat ik verkeerde bedoeling zal hebben of dat er een ongewenste tegenprestatie tegen over moet staan ,, want dat is zeker niet mijn bedoeling .
Voor mij ! ! en ik hoop natuurlijk ook voor jou zal onze samen zijn belangrijker zijn dan dat ik jou om geld zal vragen om hier te mogen verblijven .
Langs deze weg hoop ik jou dus tegen te komen ,, een lieve vrouw met een open karakter ,, die ook nog van het leven wil geniet zoals het leven is en die gezondheid ,, liefde en respect belangrijker vind dan het materialischme.
Ik ben zeker niet opzoek naar een (( knip in de vingers van een man vrouw ))  ,, omdat een vrouw ook zo haar normen en waarden heeft .
Het zal heel fijn zijn als jij ook een vrouw zal zijn die respect ,, eerlijkheid en liefde voor elkaar belangrijker zal vinden dan het materialischme ,,  want soms siert de eenfout de mens . 

Wil jij net als ik van het alleen zijn af ! ! en wil jij ook nog hopende heel veel jaren samen genieten van al het mooie wat Spanje te bieden heeft ,, dan hoop ik jou te mogen begroeten bij mij hier in Spanje ,, om er samen zolang als jij dit wil een mooie tijd van te gaan maken.
Ben jij er net als ik ook klaar voor om elkaar te kunnen gaan ontmoeten ,, vlieg dan naar Alicante Air port waar ik jou na verkregen informatie op zal komen halen.
Wil jij nog meer informatie ?
Of wil jij al een afspraak met mij maken om te willen gaan komen ?
Neem dan maar even contact met mij op ,, en dat kan op de volgende twee manieren;
E-mail adres: provinciemurcia53@gmail.com
Of bel mij even op Mobiel WhatsApp; 0034 - 602 534 103

P.S.
Wie dit aanbied dat ben ik ,, Karel Mercier .
Geboren op 08 – 08 – 1953 te Amsterdam .
Ik ben 1.73 groot ,, ik heb blauwe ogen ,, mijn hoofd houd ik glad en mijn gewicht schommeld rond de negentig kilo.
Lieve groet uit Spanje (( Murcia )).
Kenmerken: Leeftijd: N.V.T. jaar, Leeftijdscategorie: Andere Leeftijdscategorie, Omgeving: Los Alcázares, Op zoek naar: Vriendschap, Aangeboden in Los Alcazares Murcia

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29095528 Meld aan Aanbodpagina